• Zapytanie ofertowe

Media o nas

piekarnictwo

PIEKARNICTWO 6/2013

Projekt architektury wnętrza sklepu piekarniczego

W ostatnim tegorocznym wydaniu magazynu Piekarstwo ukazał się ciekawy artykuł pod tytułem „Projekt architektury wnętrza sklepu piekarniczego”. W artykule znajdują się informacje na temat rodzajów projektu oraz korzyści jakie może nam przynieść profesjonalnie sporządzony projekt przed przystąpieniem do naszej inwestycji.

przeczytaj artukuł




cukiernictwo

CUKIERNICTWO 5/2013

Cukiernia kawiarnią

W numerze 5/2013 magazynu CUKIERNICTWO ukazał się artykuł naszego autorstwa pod tytułem „Cukiernia kawiarnią – jak zaplanować i wyposażyć przestrzeń konsumpcyjną w małej i dużej cukierni”. Jest to ciekawy materiał opisujący sposoby wygospodarowania przestrzeni konsumpcyjnej w naszym sklepie bez względu na powierzchnię.

przeczytaj artukuł




luksus

RETAIL TRENDS POLSKA

Luksus powszednieje

W październikowym wydaniu magazyny Retail Trends Polska ukazał się niezmiernie ciekawy artykuł pod tytułem „Luksus powszednieje”, w którym o komentarz poproszeni zostali pracownicy naszej firmy.

przeczytaj artukuł




piekarnictwo5

PIEKARNICTWO 5/2013

Lady oraz witryny ekspozycyjne

W kolejnym numerze magazynu PIEKARSTWO ukazał się artykuł pod tytułem „Lady oraz witryny ekspozycyjne – elementy wyposażenia, które uatrakcyjnią asortyment w naszym sklepie”.

przeczytaj artukuł




rtp

RETAIL TRENDS POLSKA 7-8/2013

Liderzy rynku RETAIL

W numerze 7-8/2013 magazynu RETAIL TRENDS POLSKA nasza firma została wymieniona wśród liderów rynku RETAIL w Polsce w kategoriach DESIGN i WYPOSAŻENIE.

przeczytaj artukuł
przeczytaj artukuł




untitled

PIEKARNICTWO 4/2013

Nie tylko ekskluzywne sklepy
W numerze 4/2013 magazynu Piekarstwo projektantka Beata Parma-Ciejka doradza w jaki sposób wyposażyć wnętrze sklepu piekarniczo-cukierniczego i nie stracić fortuny

przeczytaj artukuł




SH_04_13_okladka

ŚWIAT HOTELI

Wygodnie zjeść
W kwietniowym numerze magazynu Świat Hoteli ukazał się artykuł napisany przez naszą projektantkę- Beatę Parmę-Ciejkę. Można w nim odnaleźć interesujące informacje na temat wyposażenia restauracji w obiektach hotelowych…

przeczytaj artukuł




w_piekarni

Atrakcyjny SweetTARG

W piekarni i w cukierni, kwiecień 2012 (4)

“Katowickie Targi SweetTARG na dobre zadomowiły się w kalendarzu branżowym imprez dla piekarzy i cukierników. Ich trzecia edycja potwierdziła sens tej prezentacji. W konkursie na najlepszy Produkt SeetTARG firma Prownes została wyróżniona za kompletne wyposażenie cukierni i kawiarni (…)”

Przeczytaj online




ekspozycja_na_wysoki_polysk

Ekspozycja na wysoki połysk

Bake & Sweet, marzec 2012 (3) “Podczas najbliższych targów SweetTARG firma PROWNES zaprezentuje system regałów piekarniczo-cukierniczych z półkami podświetlanymi diodami LED. Cały system charakteryzyuje się prostą formą, nowoczesną stylistyką, jest wykonany z trwałych materiałów i – zgodnie ze światowymi trendami – “na wysoki połysk. (…)”

Zobacz skan artykułu




tajniki dobrej aranzacji wnetrza

Tajniki dobrej aranżacji wnętrza

Bake&Sweet, luty 2012 (15)

“Każdy właściciel sklepu chciałby, aby jego sklep był ładny, funkcjonalny, dobrze, wyposażony, przyciągał jak najwięcej klientów. Jest klika podstawowych zasad, które mogą pomóc w osiągnięciu tego sukcesu.(…)”

Zobacz skan artykułu




All rights reserved © PROWNES